Huidverbetering   Zakelijk   |   Bel Yu: +31 62 739 6470     

Massages

  Een ruime keuze 


  Maak een keuze uit verschillende massages! Wilt u informatie over de verschillende massage, neem dan met Yu massage aan huis contact op.


  Anti-stress massage

  De Anti Stress massage is speciaal bedoeld om uw lichaam te ontdoen van alle opgehoopte spanningen en van de gevolgen van diverse vormen van stress. Tijdens de Anti Stress massage worden de spieren met verschillende massage technieken zacht en hard gemasseerd. De Anti Stress massage herstelt de natuurlijke balans van lichaam en geest.

  Plan een afspraak »


  Aromatherapie massage

  Aroma therapie massage is een heerlijke, luxe, geurige ontspanningsmassage. Bij deze massage gebruiken we aromatische, natuurlijke oliën. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest. Ze voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust.

  Plan een afspraak »


  Deep Tissue

  Deep Tissue massage bereikt de dieperliggende spieren, daar waar spierspanning en stress zorgen voor onaangename klachten. Het helpt het lichaam blokkades op te heffen. Het ontspant en stimuleert de energiestromen. Deep Tissue massage is een diepe tot zeer diepe vorm van massage die gebruikt wordt om ernstige spanning in spieren en bindweefsel te verminderen.

  Plan een afspraak »


  Klassieke massage

  Klassieke massage is een massage met verschillende technieken effleureren (strijkingen), pétrisseren (knedingen), frictioneren (wrijving), vibreren( trillingen) en tapoteren (kloppingen) . De Klassiek massage heeft een kalmerende en rustgevende werking.

  Plan een afspraak »


  Stimulerende Voetreflex massage

  Het hele lichaam weerspiegelt zich in de voeten. Door het lichaam lopen energiebanen. De zogeheten reflexzones in de voeten corresponderen via deze energiebanen met organen, spieren, botten en weefsels. Eventuele blokkades (spanningen) kunnen vrijkomen. De bloeddoorstroming wordt gestimuleerd, waardoor de energie in het lichaam weer beter kan gaan stromen.

  Plan een afspraak »


   

   

COPYRIGHT © YU MASSAGE BIJ U THUIS 2015